Direct la continutul paginii »

Rotech Pro Impex SRLEditura Rotech Pro este preocupata in primul rand de segmentul de piata al cartilor scolare unde s-a impus cu o serie de carti remarcabile, atat din punct de vedere al prezentarii, cat si al calitatii si rigorii stiintifice.

Printre autorii cu care colaboram se numara distinsi profesori universitari si de liceu: acad. prof. dr. C. Nastasescu, prof. universitar dr. C. Nita, prof. N. Ghiciu, prof. I. Otarasanu, prof. C. Stefan, prof. Virgil M. Serban, prof. Monica Topana si multi altii.

Editura Rotech Pro a luat parte la toate manifestarile expozitionale din domeniul cartilor in ultimii ani, a participat la programe educative (sponsorizari, cooperare cu radio ProFM etc.) si isi propune sa imbunatateasca in continuare imaginea proprie si a cartii scolare romanesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rotech Pro Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rotech Pro Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rotech Pro Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.802