Direct la continutul paginii »

Fischer Educational SRLFischer International este unul dintre cele mai importante centre de carte din Romania, specializat in promovarea materialelor educationale necesare invatarii si aprofundarii limbilor engleza, franceza, italiana, spaniola si germana.

Fischer International este reprezentant unic al editurilor britanice Heinle Cengage Learning (fost Thomson Learning), Marshall Cavendish ELT, Summertown Publishing, Dreamland, dar si distribuitor de carte Bounty, Peter Haddock, Autumn, Easy Readers, Eli, La Spiga.

Produsele sunt disponibile la sediul nostru aflat in Bucuresti, foarte aprope de Piata Romana, pe bd. Lascar Catargiu, nr. 14, parter. Va rugam vizitati sectiunea Contact a sitului pentru lista completa de reprezentanti locali.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fischer Educational SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fischer Educational SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fischer Educational SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.142