Direct la continutul paginii »

Thema Comercial SRLFirma Thema Com a fost infiintata in anul 1995 avand ca obiect de activitate distributia produselor cosmetice si igienico-sanitare.

Societatea dispune de un depozit propriu in suprafata de 500 m si un parc auto cu ajutorul caruia am dezvoltat o retea de distributie atat pe plan local cat si pe plan national. In prezent aceasta retea acopera aprox 60% dintre judetele tarii.

Datorita colaborarilor cu parteneri atat din tara cat si din afara tarii suntem in masura sa oferim produse de cea mai buna calitate care se ridica la standardele europene.

• Servetele Fasana
• Hartie Paloma.

Servetele Restaurant,

Prosoape profesionale,

IgienaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Thema Comercial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Thema Comercial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Thema Comercial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.823