Direct la continutul paginii »

Dekra Certification SRLDEKRA Certification SRL este sucursala din Romania a celei de-a doua organizatii de servicii de specialitate din Europa de Vest DEKRA Holding AG.

DEKRA Certification SRL este sucursala din Romania a firmei DEKRA Certification GmbH din Stuttgart.

Din 1982 DEKRA Certification a efectuat in Europa mai mult de 3.200 certificari de produse, iar din 1990 mai mult de 16.000 certificari de sisteme de management cu acreditare germana TGA, suedeza SWEDAC, respectiv cu notificari germane de la Bruxelles (Notified Body).

Cele 53 de sucursale ale DEKRA din 19 tari ale Europei functioneaza cu un efectiv de aproximativ 13.000 angajati din care aproximativ 9.000 de ingineri in 7 domenii de specialitate ingineresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dekra Certification SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dekra Certification SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dekra Certification SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.862