Direct la continutul paginii »

Iscir Cert SRLObiectul principal de activitate al ISCIR CERT consta in evaluarea conformitatii produselor, sistemelor de management si personalului prin efectuarea de testari si realizarea de analize tehnice.

ISCIR CERT este Primul Organism de Certificare Notificat, numar alocat de Comisia Europeana 1798. ISCIR CERT este infiintat in baza Hotararii Guvernamentale nr. 182/2005.

Deschiderea pe care o manifesta ISCIR CERT in relatia cu partenerii sai concura la dezvoltarea unor relatii de afaceri de succes.

Prin activitatea pe care o desfasoara, ISCIR CERT este permanent preocupata de satisfacerea cerintelor clientilor sai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iscir Cert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iscir Cert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iscir Cert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.725