Direct la continutul paginii »

Wood Expert Industry SRLWOOD EXPERT GRUP s-a nascut ca o necesitate. Mai intii a fost Wood Expert Industry.

Fondata in anul 2005 de catre Paul Teodorescu si Florin Iancu, oameni care cumuleaza peste 40 de ani de experienta in domeniul prelucrarii lemnului, societatea are ca obiectiv principal distributia de utilaje si echipamente profesionale pentru prelucrarea lemnului atit in Romania cit si in Republica Moldova.

Datorita modului de organizare, a profesionalismului de care dau dovada cei care coordoneaza activitatile celor 4 firme ale grupului, am reusit ca in scurt timp sa implementam proiecte noi de retehnologizari si modernizari cam in toate regiunile din Romania.

La ora actuala avem in curs de derulare un mare numar de investitii la care am asigurat surse de finantare in system leasing, principalii parteneri fiind Tiriac Leasing si Raiffeisen Leasing, credit extern finantat de Unicredit Italia, fara garantii bancare, precum si in rate, atit direct la Wood Expert, cit si la o parte din furnizorii nostri din Italia( SECAL,SCEAT, SICAR,BULLERI, STETON).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wood Expert Industry SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Wood Expert Industry SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wood Expert Industry SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.