Direct la continutul paginii »

Advanced Drip Irrigation Technology Adritec Romania SRLFiind membra a grupului "ADRITEC" care reuneste producatori de sisteme de irigatii de pe toate continentele.

A fost infiintata in anul 2006 avand ca domeniu de activitate comercializarea sistemelor de irigatii. Firma se bazeaza pe o echipa profesionala, tanara si cu o foarte buna experienta in domeniu.

Putem oferi celor interesati atat toata gama de produse pe care le importam cat si proiecte la cheie realizate cu profesionalismul celor 20 de ani de experienta al pertenerilor nostri.

Asiguram transportul marfii pe o raza de 250 km in functie de cantitatea cumparata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Advanced Drip Irrigation Technology Adritec Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Advanced Drip Irrigation Technology Adritec Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Advanced Drip Irrigation Technology Adritec Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.821