Direct la continutul paginii »

Ro Bo Li Agro SRLInca de la inceput si pana in prezent, firma s-a impus atat prin calitatea produselor cat si prin promptitudinea serviciilor oferite. Detinem o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Infiintata in 1992, S.C. RO-BO-LI Agro S.R.L. isi propune sa aduca in peisajul autohton un nou tip de relatie intre partenerii de afaceri, bazata pe intelegerea necesitatilor si dorintelor acestora, precum si satisfacerea lor deplina.

Comercializam in magazinul nostru produse fitosanitare, seminte de flori, legume si gazon, ingrasaminte specializate, fertilizanti, ghivece si pamant, carti de specialitate, accesorii pentru gradinarit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ro Bo Li Agro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ro Bo Li Agro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ro Bo Li Agro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.921