Direct la continutul paginii »

Sud Oil SRLSpecializata in productia de castraveti “cornichon”, firma produce aproximativ 8.000 tone de castraveti pe an in doua cicluri de productie, din care 80% sunt exportati in Europa de Vest.

Incepand cu toamna anului 2004, cea mai mare parte a Serele Isalnita, zona Sud, a intrat in proprietatea societatii noastre, societatea comerciala SUD OIL S.R.L., cu sediul in localitatea Bistret, judetul Dolj.

Incepand cu anul 2006, ne propunem sa extindem suprafata cultivata sub sticla, si de ce nu, sa cultivam si alte legume cerute pe piata de legume proaspete si conservate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sud Oil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sud Oil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sud Oil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.610