Direct la continutul paginii »

Avirom SRLPentru a veni in sprijinul solicitarilor clientilor nostri, societatea ofera spre vanzare rase performante de pui de carne si boboci de rata.

Nu mai putin importanta este productia de oua, atat de rata cat si de gaina, destinatiile acestor produse fiind multiple.

Societatea S.C. AVIROM va ofera o gama diversificata de produse avicole, activitatea principala axandu-se pe productia de pui si rate de o zi.

Puii provin din rasa Playmouth Rock Barat, fiind incubati in conditii corespunzatoare sanitar-veterinare, sub directa supraveghere a specialistilor nostri.

Ratele sunt de asemenea selectionate atent de catre angajatii societatii, prin incrucisari controlate ale rasei Pekin.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avirom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Avirom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avirom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.182