Direct la continutul paginii »

Tudor Sat SRLPentru a descoperi atmosfera rustica-clasica si pentru a savura delicioasele preparate pregatite de bucatarii nostri, va invitam in Restaurantul – Pizzerie ce dispune de o capacitate totala de 160 de locuri din care 100 locuri pizzeria si 60 locuri restaurantul.

Spatiul destinat pizzeriei, decorat in stil rustic iti aminteste de vacantele de la tara, si de carul cu boi al bunicului. Pizzeria ofera spatiu generos atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Meniul de pizzerie ofera un sortiment bogat de pizza si paste, precum si delicioase deserturi de bucatarie.

Spatiul destinat restaurantului este amenajat in stil classic ofera spatiu intim potrivit pentru evenimente speciale din viata Dumneavoastra.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tudor Sat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tudor Sat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tudor Sat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.570