Direct la continutul paginii »

Scapino SRLScapino are 90 locuri in restaurant si 40 de locuri pe terasa. Interiorul este foarte spatios, aerisit, cu ferestre mari, prin care, in timpul zilei, patrunde multa lumina naturala si prin care poti vedea, din orice unghi, marea in toata splendoarea ei.

Sentimentul de confort este dat si de mesele spatioase, pe care nu esti nevoit sa inghesui mancarea comandata, de scaunele in care iti face placere sa te asezi, de fetele de masa impecabile, perfect armonizate, ca textura si culoare, cu restul detaliilor interiorului, de farfuriile generoase in care iti este servita delicioasa mâncare, de tacâmurile stralucitoare, de paharele mereu corect potrivite cu bautura.

Este permanent prezent si va va primi ca pe cele mai dragi rude ale lui, avand grija sa va simtiti foarte ocrotiti pe tot parcursul vizitei, pentru ca experienta la Scapino sa fie una de neuitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scapino SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scapino SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scapino SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.141