Direct la continutul paginii »

Osiris Com SRLRestaurantul Hanul Dacilor se adresează celor care tânjesc după o masă bună, cu preparate româneşti, servită într-un decor ce împrumută motive ale culturii tradiţionale.

Oferim servicii de catering destinate servirii mesei de pranz pentru angajaţii firmelor din sfera publică sau privată cât şi servicii de catering "event" de genul: conferinţe, seminarii, training-uri, întâlniri de afaceri, mese de protocol, petreceri tematice, lansări de firmă sau de produs, banchete, simpozioane, bufete suedeze, "welcome coffee", "coffee break".

Societatea se adreseaza atât clienţilor care doresc preparatele ambalate separat (acestea se transportă în caserole de unică folosinţă termorezistente, aşezate în containere izotermice), cât şi celor care doresc servirea la locul de muncă a preparatelor în veselă corespunzatoare.

Pentru serviciile de catering vă punem la dispozitie un meniu variat, din care puteţi alege orice combinaţie în funcţie de necesităţi şi bugetul alocat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Osiris Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Osiris Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Osiris Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.029