Direct la continutul paginii »

Rigo Company SRLRIGO EVENTS este prima firma din Cluj-Napoca care a implementat notiunea de "full agency", o agentie care sa ofere solutii optime de consiliere, organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale si mai recent, evenimentelor corporate.

Orice eveniment din viata dumneavostra fie el botez, majorat, onomastica, nunta, petreceri sau orice eveniment corporate care evidentiaza sau marcheaza afacerea dumneavoastra, vi-l organizeaza o companie profesionista : RIGO EVENTS.

Doar alaturi de noi veti putea lasa deoparte grijile, emotiile, oboseala si stresul acumulat in organizarea unui eveniment.

La noi nici un eveniment nu seamana cu altul...si asta pentru ca suntem o echipa de tineri profesionisti care pune mare accent pe personalizarea evenimentului in functie de client. Va oferim 100% cele mai bune solutii in consilierea, organizarea si supervizarea evenimentului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rigo Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rigo Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rigo Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.232