Direct la continutul paginii »

San Marzano SRLVa asteptam la “San Marzano Gold” cu evenimente incendiare, concursuri cu premii si seri de neuitat in compania producatorului muzical Florin Pop-Magda in care megastarurile sunteti dumneavoastra , fara de care conceptual “Gold” nu ar fi fost posibil.

Localizat la etajul 2 al Complexului “Iulius Mall” Timisoara, clubul “San Marzano Gold” este locul unde va puteti relaxa ascultand muzica buna servind preparate culinare de calitate, sau va puteti distra de minune cu prietenii cantand “live” pentru acestia, clubul fiind dotat cu un sistem de sonorizare “karaoke” cu o putere de 5000 w, fiind singurul local de karaoke din vestul tarii care ofera o asemenea calitate.

Dati o nota personala petrecerilor dumneavoastra private si invitati-va prietenii sa va cante “la multi ani” in stil “San Marzano Gold”. Vom fi onorati sa va oferim o cupa de sampanie si o aniversare de neuitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale San Marzano SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre San Marzano SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii San Marzano SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.790