Direct la continutul paginii »

Macromex SRLDe-a lungul timpului, datorita eforturilor sustinute si politicii pe termen lung a companiei, Macromex si-a adjudecat in mod categoric pozitia de lider absolut pentru Romania in domeniul importului si distributiei de produse alimentare congelate si refrigerate.

Macromex intentioneaza sa-si consolideze pozitia de lider pe piata distributiei de produse congelate si refrigerate.

Intrarea Macromex pe piata de carne refrigerata este un alt obiectiv indraznet, dar cu mari sanse de concretizare.


Increderea vine in multe forme. Fie ca e vorba de branduri distribuite exclusiv, cum sunt Sadia, Farm Frites, Dujardin, President, Milram, Oldenburger, Akadia, Philadelphia, Royal Greenland, Linco, Gussepe. Fie ca vorbim de brandurile proprii, Casa Gruia si Gastromania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Macromex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Macromex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Macromex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.008