Direct la continutul paginii »

Grant Professional Services SRLOferim servicii complete de organizare, servicii food si non food pentru training, seminarii, conferinte, aniversari, lansari de produs, petreceri diverse de firma (Paste, Craciun, sfarsit de an), teambuilding party, etc.

Toate produsele livrate sunt pregatite in bucataria noastra respectand strict normele sanitare europene si luand in calcul toate exigentele domeniului si desigur ale dumneavoastra ca si clienti ai nostri care trebuie sa fiti pe deplin multumiti.

Noi, echipa Grant Restaurant si Catering va oferim posibilitatea alcatuirii unui meniu variat in functie de dorinta si pe gustul fiecaruia. Astfel eliminam meniul impus care, de multe ori, nu este pe placul tuturor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grant Professional Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grant Professional Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grant Professional Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.065