Direct la continutul paginii »

Buonavista SRLProfesionalitatea, experienta si pasiunea pentru gastronomie, ne permite sa va propunem meniuri gustoase din bucataria traditionala, dar si din cea internationala, servite de un personal cu un grad inalt de calificare, ce garanteaza un serviciu elegant, sofisticat si impecabil, in care fiecare proiect se transforma intr-un eveniment perfect.

Firma noastră vă propune o diversificată gamă de servicii, de la cele mai simple la cele mai sofisticate şi impunătoare, tot timpul adaptate să satisfacă orice exigenţă a unui eveniment care, pentru dumneavoastră şi invitaţii dumneavoastră să rămână momente de neuitat.

Dispunem de doua restaurante cu o capacitate de 240 respectiv 450 locuri (cu ring de dans) si terasa de 555 metri patrati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Buonavista SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Buonavista SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Buonavista SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.046