Direct la continutul paginii »

Beirut Trade Center SRLO seara de neuitat este completata de o atmosfera plina de rafinament creata de dansatoarele "Teatrului Fantasio".
Va invitam sa petreceti o seara de neuitat la restaurantul Beirut. De asemenea punem la dispozitia clientilor o parcare pazita.

Specialitatile culinare oferite clientilor sunt de asemenea alese si pregatite dupa retete autentice.

Bucataria libaneza este cunoscuta in lumea intreaga si apreciata pentru bogatia si rafinamentul ei. Aceasta imbina sofisticarea si subtilitatea bucatariilor europene cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu si Indepartat.

Prin decoratiunile interioare cu influente arabe, specifice culturii libaneze, in cadrul restaurantului Beirut s-a incercat sa se aduca o parte din frumoasa si romantica tara Liban.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Beirut Trade Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Beirut Trade Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Beirut Trade Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.208