Direct la continutul paginii »

Dream Team Catering SRLAria noastra de expertiza atinge zone de la catering de reclama si film pana la evenimente Corporate si evenimente de familie.

Suntem o companie noua, dar foarte dinamica, in sectorul selectiv al firmelor de catering de calitate. Echipa Dream Team Catering este formata din oameni cu experienta de peste 8 ani in domeniu.

Abordam fiecare client in mod individual, particularizand meniul in conformitate cu bugetul si cerintele speciale. Impreuna cu noi, chiar si cu un buget redus, un eveniment simplu poate deveni unul special.

Siguranta produselor pe care vi le oferim este foarte importanta pentru noi, de aceea produsele sunt preparate conform legislatiei in vigoare, testate regulat in laboratoare de specialitate si transportate in conditii optime catre sediul dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dream Team Catering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dream Team Catering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dream Team Catering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.604