Direct la continutul paginii »

Predoleanu Comintex SRLVa asteptam in fiecare zi incepand cu ora 12:00 pana la ora 22:00 cand se ia ultima comanda, si nu uitati sa comandati cel mai bun FRAPE(scris cu altfel de caractere si ingrosat) din Bucuresti.

Am inceput sa fim prietenii vostri incepand cu vara anului 2003. La Terasa Florilor puteti consuma de la o bere buna la halba , pana la o pastrama de berbecut pe frigare.
Meciurile din campionatul intern si cele din Cupele Europene pot fi urmarite la cele patru televizoare amplasate pe terasa.

O terasa cu o ambianta placuta, plina de flori, pomi fructiferi, si cu un personal primitor care va mai asteapta sa reveniti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Predoleanu Comintex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Predoleanu Comintex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Predoleanu Comintex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.481