Direct la continutul paginii »

Catamery SRLPensiunea "Casa Bucovineană" dispune de 67 locuri de cazare, astfel:
- 2 apartamente;
- 5 garsoniere;
- 20 camere duble cu pat matrimonial sau 2 paturi;
- 2 camere single;

Bucătăria noastră vă oferă o gamă variată de preparate tradiționale (ciorbă de burtă și rădăuțeană, tochitură moldovenească cu mămăliguță, sărmăluțe cu smântână, păstrăv afumat în cobza etc.) sau specialitățile casei: tocană măcelărească, ciorbă cu afumătură "Casa Bucovineană", precum și un bogat sortiment de băuturi din care nu lipsesc vinurile de casă și țuică.

Cu o capacitate de 75 de locuri și o suprafață de 200 mp, Restaurantul Casa Bucovineană îmbină într-un cadru intim stilul rustic specific bucovinean cu cele mai moderne dotări. Aici vă puteți întâlni zilnic cu muzica folclorică tradițională și lăutărească.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Catamery SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Catamery SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Catamery SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.