Direct la continutul paginii »

Imbiss Import Export SRLFirma şi-a câştigat aprecierea clienţilor săi, de-a lungul anilor.

Fast Food "Imbiss" a fost conceput ca o provocare. Situat în centrul oraşului s-a vrut şi s-a reuşit să devină un loc popular, cald, prietenos, pentru oameni grăbiţi, aşa cum sunt aceste timpuri, pentru tinerii care doresc să se simtă bine intr-o atmosferă nescrobită şi fără papion, dar toţi apreciază curăţenia, preparatele proaspete, gustoase, felul simplu şi direct de servire.

Această muncă este realizată de o echipă mică de oameni, dar bine sudată.

Depăşind momentul de început "serviciul catering " era cunoscut de prieteni care o recomandau altor prieteni şi aşa mai departe. Cea mai buna reclamă însă o face chiar implicarea şi efortul depus pentru fiecare comandă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imbiss Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imbiss Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imbiss Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.218