Direct la continutul paginii »

Gines Music Show SRLAvem pachete deosebite pentru orice tip de eveniment - petreceri private, aniversari, petreceri de botez, evenimente corporate.

Cu o arhitectura de exceptie si un design interior deosebit, Regina Club, situat intr-un cochet cartier din Bucuresti, pe strada Dr. Sarii nr 33 (foarte aproape de Hotel Marriot si Palatul Cotroceni), va ofera intr-un singur loc pub, cafe-lounge si terasa.

De asemenea, fiind la 200m distanta de Casa de Casatorii sector 6, va putem gazdui pentru celebrarea evenimentului de cununie civila.

La primul nivel gasiti un pub clasic, cu un larg sortiment de bere si muzica de calitate. Puteti urmari evenimentele sportive importante iar amatorii de DARTS gasesc aici tabla pentru scor, tinta profesionala si sageti, oferite gratuit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gines Music Show SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gines Music Show SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gines Music Show SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.874