Direct la continutul paginii »

Tubex SRLExperienta acumulata în cei peste 50 de ani de activitate în domeniu, dotarile speciale si, mai ales, profesionalismul angajatilor, fac posibila oferirea unei largi game de servicii de un înalt nivel al calitatii pentru beneficiarii nostri.

Procesul de investitii, derulat de la achizitionarea Bazei Tubulare Danes de catre S.C. TUBEX S.R.L., a permis cresterea continua a calitatii serviciilor, îmbunatatirea conditiilor de lucru, precum si reducerea costurilor în conditiile asigurarii unui grad sporit de satisfactie a clientilor.

Înfiintata în anul 1950, în subordinea întreprinderii de exploatare gaz metan "Partizanii pacii" Medias, unitatea are de-a lungul anilor diverse nume, prestând în toti acesti ani servicii pentru industria gazului metan.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tubex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tubex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tubex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.115