Direct la continutul paginii »

Hidraulic SRLPornind la drum cu numai 30 de angajati si un capital social modest, in prezent firma are 250 de angajati, bine pregatiti profesional si atestati pentru activitatile pe care le desfasoara.

S.C. HIDRAULIC S.A. MOINESTI a fost infiintata in anul 2002, principalul obiect de activitate constituindu-l "activitati de servicii anexe extractiei petrolului si gazelor naturale".

Pe o piata intena a forajului dominata de firme puternice, societatea s-a impus treptat, ajungand astazi in topul firmelor in acest domeniu, gratie unei strategii moderne de dezvoltare si muncii sustinute depuse de o echipa manageriala tanara si dinamica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hidraulic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hidraulic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hidraulic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.704