Direct la continutul paginii »

Depomures SADepozitul Tg.Mures face obiectul concesiunii de la A.N.R.M. si are o capacitate operationala de 300 mil m3. SC DEPOMURES SA Tg.Mures este autorizata de A.N.R.G.N pentru activitatea de inmagazinare si furnizare gaze naturale.

SC Depomures SA Tg.Mures - societate comerciala pe actiuni, cu capital privat s-a infiintat in anul 2002,avand ca obiect de activitate inmagazinarea gazelor naturale in depozitul Tg.Mures.

Garantam performanţa pe termen lung faţă de toţi partenerii noştri, urmărind eficienţa şi inovaţia în beneficiul clienţilor noştri.

Pentru ciclul 2007-2008 intreaga capacitate a fost contractata iar stadiul injectiei s-a realizat in proportie de 100 %.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Depomures SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Depomures SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Depomures SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.772