Direct la continutul paginii »

Daflog SRLDaflog oferă servicii geologice la preţuri atractive şi corecte. Ne dorim să fim în continuare o companie eficientă, inovativă şi flexibilă faţă de client.

Între companiile care oferă servicii geologice noi oferim un serviciu complet pentru monitorizarea continuă, documentarea şi înregistrarea formaţiunilor geologice traversate în timpul forajului.

Societatea Daflog SRL din Mediaş, membră a grupului Dafora, este singura companie românească cu obiect de activitate prestarea de servicii geologice conexe activităţii extractive de ţiţei şi gaze, bazându-se pe o tehnologie dezvoltată cu propriile resurse.

Suntem preocupati permanent de imbunatatirea tehnologiei, de inovatie si in aceeasi masura de consolidarea cunostintelor si competentelor propriilor angajati. Organizam procesele in asa fel incat eficienta, calitatea si satisfactia clientului sa fie asigurate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daflog SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Daflog SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daflog SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.042