Direct la continutul paginii »

Senso Tv SRLTeleviziunea online Sensotv.ro este o colecţie amplă de materiale video care acoperă în amănunt cele trei aspecte principale ale vieţii: artă, sănătate, lifestyle.

Sensotv.ro/arte dezvăluie o lume presărată cu sentimente maiestuoase, emoţii puternice, talente remarcabile şi suflete calde. Canalul oglindeşte ultimele expoziţii, spectacole, lansări de carte, documentare, interviuri cu artişti renumiţi şi premiere cinematografice.

Sensotv.ro/lifestyle te seduce printr-o colecţie de reportaje legate de frumuseţe, modă, sport, alimentaţie, hobby-uri şi destinaţii turistice.

Sensotv.ro/lifestyle reprezintă sursa ta de insipraţie pentru o viaţă plină de satisfacţii, prezentând coordonatele în limita cărora fiecare îşi poate contura un stil de viaţă care să i se potrivească.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Senso Tv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Senso Tv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Senso Tv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.429