Direct la continutul paginii »

Inter Media SRLTeleviziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor pe frecvenţa PRIMA TV cu o grilă diversificată de programe şi adaptată tuturor cerinţelor.

În premieră la o televiziune locală, INTERMEDIA aduce noutăţi din sport prin munca echipei formată din Daniel VATAMANU şi noua achiziţie în materie de prezentare, Mihaela ŞOVEA. Echipa redacţională este completată de prezenţe dinamice.

Înainte de a prezenta membrii echipei Televiziunii Intermedia, merită să amintesc în treacăt că la Intermedia există cu adevărat spirit de echipă, lucrul cel mai important atunci când se desfăşoară o astfel de muncă.

Practic muncă e, de multe ori, prea mult spus. Într-adevăr, când e treabă, se face, dar şi treaba asta se poate face cu zâmbetul pe buze.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inter Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inter Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inter Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.887