Direct la continutul paginii »

Show Time Prod SRLPentru ca avem o experienta a transmisiilor online din 2005, odata cu aparitia PARTENER TV, primul post tv romanesc care, pe langa emisia pe satelit, a debutat si cu transmisia live pe internet. De la acel prim pas si pana in prezent am realizat sute de transmisii online, atat din puncte cu legaturi fixe dar si mobile.


Pentru ca toate serviciile noastre - echipamente filmare si transmisie, servere, personal - se fac EXCLUSIV in regim propriu.

Pentru ca noi nu ne gandim doar la emisie, ci si la receptie. Nu ne este indiferent daca va pot vedea doar zeci de oameni, in loc de sute, mii sau zeci de mii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Show Time Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Show Time Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Show Time Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.311