Direct la continutul paginii »

Fides Travel SRLFIDES Travel este singura agentie din Romania specializata in cursuri de limbi straine in strainatate. Va punem la dispozitie o oferta complexa de cursuri organizate in colaborare cu renumite scoli sau lanturi de scoli din intreaga lume.


Pe langa cursuri, "baia de limba" pe care o ofera sejurul in tara respectiva (cursantii pot opta sa locuiasca in familii gazda) asigura o invatare rapida si temeinica a limbii si o deprindere cu mentalitatile si cultura specifice limbii in cauza.

rezervari si bilete de avion pentru toate destinatiile cu orice companie aeriana
asistenta in gasirea celor mai convenabile variante printr-un sistem computerizat
tarife reduse pentru copii, persoane de v?rsta a treia sau grupuri indiferent de linia aeriana si destinatieContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fides Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fides Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fides Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.