Direct la continutul paginii »

Vocea Evangheliei SRLÎn anii comunismului, românii aveau şanse minime de a asculta emisiuni creştine de radio, acestea fiind difuzate din exteriorul ţării şi fiind totodată extrem de bruiate.

Dar, imediat după revoluţie, câţiva fraţi cu viziune evanghelistică din ţară au dorit să înfiinţeze un post de radio creştin care să producă şi să difuzeze emisiuni pe teritoriul României.

Aşa am ajuns noi în casele dumneavoastră şi, sperăm, şi în inimi.

A fost un drum greu, anevoios, cu suişuri şi coborâşuri, dar dincolo de toate am întrezărit întotdeauna mâna lui Dumnezeu, Cel care ne-a călăuzit, ne-a dat putere şi inspiraţie, Cel care ne-a adus soluţii de fiecare dată şi sub aripa Căruia am ales întotdeauna să mergem mai departe… pentru dumneavoastră şi de dragul Vocii Evangheliei pe care, prin noi, ne dorim să o auziţi în fiecare zi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vocea Evangheliei SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vocea Evangheliei SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vocea Evangheliei SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.262