Direct la continutul paginii »

Eagle Media SRLElettronika Italia prin distribuitorul autorizat Eagle Media SRL ofera o gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio si tv in sistem analog si DIGITAL.Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Se acorda asistenta si suport pre si post-vânzare.

Ca agentie media ne desfasuram activitatea national,in special in partea de sud-est a tarii. Dezvoltam campanii de publicitate pe importante suporturi media precum: radio, presa scrisa,outdoor, TV si internet.

Gasim solutiile eficiente, abordarea potrivita pentru fiecare aspect în parte chiar si atunci când ni se cere ceva ce este din afara domeniului nostru de activitate.Am reusit nu de putine ori sa construim solutii pe care clientii nostrii se pot baza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eagle Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eagle Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eagle Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.754