Direct la continutul paginii »

Dogan Media International SRLÎn urmă cu 4 ani, ai fost alături de noi la prima emisie Kanal D din România. Ai trăit şi ai simţit alături de noi emoţia începutului. Am văzut lumea aşa cum este ea, cu bune şi cu rele, emoţionantă şi mereu surprinzătoare. Am trăit poveşti de viaţă senzaţionale!

Astăzi mergem înainte! Facem paşi mai mari şi mai siguri către tine pentru a-ţi îndeplini visele. Suntem mai mulţi, suntem mai buni şi-ţi oferim mai multă dragoste.

Îţi promitem clipe pe care nu le vei putea uita! Vom descoperi secretele lumii mondene, D-Paparazzi, vom afla cum se fac banii, Faci față, faci bani, vom fi martorul unui experiment de televiziunea unic in România, Direct din viață, şi vom intra direct în acţiune: Drept la țintăContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dogan Media International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dogan Media International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dogan Media International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.581