Direct la continutul paginii »

Essential Development SRLEssential este o companie fondata in Romania in primavara anului 2004, dupa o analiza atenta a nevoilor de pe piata.

Scopul companiei noastre este de a oferi solutii pentru dezvoltarea factorului uman din cadrul organizatiilor.


Rezultatele reprezinta unitatea de masura a succesului. Noi suntem orientati catre obtinerea rezultatelor pe termen lung.

Scopul nostru este de a le oferi clientilor nostri solutii. Pentru a putea furniza solutii functionale, consultantii nostri muncesc impreuna cu partenerul de afaceri.

La finalul fiecarui curs participantii vor dezvolta un plan de actiune care sa implice sarcini specifice, pe care il vor implementa in perioada imediat urmatoare cursului si care va surprinde cunostintele si instrumentele prezentate pe parcursul intregului curs.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Essential Development SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Essential Development SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Essential Development SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.318