Direct la continutul paginii »

Comind Gorj SRLIn primul rand, un mediu de informare curajos, puternic, bine crescut, rational, cuceritor, responsabil, pentru care cel mai important lucru este satisfacerea nevoilor si dorintelor ascultatorilor.

Oferim informatie nealterata, deconectare prin muzica, sprijin social. Prin ceea ce facem suntem lider de opinie analitic, prognozist.

Si, de aceea, elementele care se circumscriu asteptarilor celor ce intra in contact cu radioul se impart exact in aceste categorii sau secvente/nise mentale descrise aici.

Ati observat cat ne ia ca sa hotaram ce ascultam? Ce inseamna de fapt acest lucru? "Ne place nespus sa fim serviti cu de-a gata, dar ne inspaimanta de multe ori consecintele.

Chiar ne enerveaza sa stim ca am pierdut o emisiune buna sau o informatie "vitala".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comind Gorj SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Comind Gorj SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comind Gorj SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.361