Direct la continutul paginii »

Regal SRL1990, 12 mai – Prima transmisiune in eter a unui semnal de televiziune in zona orasului Ramnicu Valcea.

Folosind un emitator de 5 W, realizat artizanal de Marian LUNGU, acesta, impreuna cu Emilian FRANCU si Alex PAROLEA-MOGA a realizat prima transmisie de televiziune la Ramnicu Valcea. De receptie s-au putut bucura cativa dintre apropiatii grupului.

1996, 19 februarie – REGAL SRL pune in functiune mai multe posturi locale de radio si de televiziune in judetul Valcea. Radio Valcea 2 in orasul Horezu (66,2 MHz, ulterior 95,1 MHz) si Televiziunea Valcea 2 (canalul 36 UHF) si Televiziunea Valcea 3, in municipiul Dragasani (canalul 48 UHF).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Regal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.798