Direct la continutul paginii »

Tele M SAInfiintata in 2005, Activ Net SRL reprezinta o echipa tanara, dar ambitioasa, de tehnicieni care au demonstrat in mai bine de doi ani de activitate ca au drept obiectiv multumirea clientului.

Suportul tehnic rapid si eficient, interventia imediata in caz de probleme, promptitudinea cu care raspundem la solicitari au crescut increderea clientilor in echipa noastra.

Seriozitatea fata de clienti, intelegerea necesitatilor acestuia, solutiile tehnice profesionale sunt unele din calitatile noastre. Calitati pe care dorim sa le dezvoltam in perspectiva.

Activ Net SRL a construit si pune la dispozitia clientilor sai o retea metropolitana de tranmisii date de mare capacitate, retea care acopera aproximativ 80% din suprafata orasului Panciu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tele M SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tele M SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tele M SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.827