Direct la continutul paginii »

Rado Prest SRLFie ca esti acasa, in masina, la scoala sau la birou, C FM este radioul care te pune in miscare si te mentine activ pe tot parcursul zilei.

C FM este un concept unic pe piata radiourilor locale din Constanta, fiind impartit in hit radio in cursul zilei si dance radio in timpul noptii, având patru tronsoane de informatii si divertisment si un tronson cu mix-uri realizate live in studio. In fiecare seara, va oferim si emisiuni produse de DJ internationali cu renume.

C FM inseamna muzica dinamica, divertisment si informatie in timp util. Politica muzicala C FM se axeaza pe hituri in cursul zilei si muzica dance si house pe parcursul noptii.

Nu lipsesc concursurile cu premii atractive si emisiunile tematice, care vin in completarea ofertei noastre de cinci stele, pentru ascultatori de cinci stele. C FM - Un radio de cinci stele... pe care ni le respectam.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rado Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rado Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rado Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.282