Direct la continutul paginii »

Total Media Radio Tv SRLNe-am nascut din pasiune si dorinta!
Dintr-o pasiune pentru mass-media, pentru televiziunea care te face deseori sa uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine.

TOTAL MEDIA RADIO-TV SRL, detinatoarea STUDIOULUI DE TELEVIZIUNE “TV TOTAL” este o societate cu capital integral privat si reprezinta rezultatul unei din cele mai mari investitii facute dupa 1989 in mass-media locala.

Si asta pentru ca suntem televiziunea voastra . „TV TOTAL” emite 24/24 ore, 7/7 zile program local, imbinand muzica buna cu transmisie de imagini live din muncipiul resedinta de judet, emisiuni de stiri, emisiuni tematice, interviuri si reportaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Media Radio Tv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Media Radio Tv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Media Radio Tv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.436