Direct la continutul paginii »

A Plus Performance SRLA+performance este un proiect creat pentru dezvoltarea programelor de training de elita in Romania.

Toate activitatile noastre sunt construite in jurul celor trei valori pe care le consideram esentiale: Calitate, Excelenta si Performanta.

Cursul programat este realizat sub licenta Sandler Training si va sustinut de Vlad Dutescu, Trainer certificat WIFI, cu 15 ani experienta in industria farmaceutica in Marketing & Vanzari (Jouvenal/Pfizer, Richter Gedeon, SCA Hygiene Products, Universitar Farma).

Participantii pot beneficia de o sesiune de coaching gratuita cu Vlad Dutescu pentru a analiza provocarile anului 2009 si cartea Clienti pe viata de la Editura Publica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A Plus Performance SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre A Plus Performance SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A Plus Performance SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.809