Direct la continutul paginii »

Peda Management Group SRLObiectivul nostru este sa oferim un standard inalt de ingrijire si educatie in anii in care copiii asimileaza cele mai multe informatii.

Copiii sunt invatati sa se respecte unul pe celalalt, sa stabileasca prietenii si sa imparta lucrurile cu placere, sa participe in activitati care sunt pe de o parte stimulative si pe de alta parte distractive, cum ar fi: activitati individuale si de grup de arte plastice, jocuri care stimuleaza imaginatia, jocuri in nisip, muzica si dans, cluburi de povesti, teatru de papusi, jocuri de constructie si puzzle-uri.

Incurajam copiii sa se dezvolte ca personalitati individuale.

Le oferim multe oportunitati de socializare si ii incurajam prin discutii individuale si de grup, sa isi dezvolte fiecare propria personalitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Peda Management Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Peda Management Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Peda Management Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.401