Direct la continutul paginii »

Seldor SRLInainte de toate suntem oameni de incredere! Suntem o echipa de profesionisti, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor, incercand sa ofere in orice situatie cea mai buna solutie.

Suntem o echipa tanara cu o experienta bogata, care va poate oferi produse, servicii si asistenta profesionala de cea mai buna calitate.

Onestitate in lucrul cu partenerii, rezultate masurabile si preturi corecte. Nu dorim sa avem clienti ci parteneri care sa intre in cursa de pe pozitii avantajoase beneficiind in fiecare moment de produse fiabile si asistenta ireprosabila.

SISTEME TEHNICE DE CAUCIUC PENTRU REPARATII

FURTUNURI SI ACCESORII

TEAVA HIDRAULICA SI RACORDURI PENTRU TEAVA

DISPOZITIVE DE RIDICATContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Seldor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Seldor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Seldor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.