Direct la continutul paginii »

Blue Star International SRLBucura-te de confort! Filtrul BlueStar este izvorul de lânga tine ! Uita de baxuri de apa plata care se cer depozitate, de sticle goale la miezul noptii, de sticle care se cer desfacute pentru ca puiutii tai sunt prea mici sa o faca... Tu si cei dragi veti bea un pahar de apa curata oricând, fara grija. Pentru ca filtrul BlueStar nu isi pierde proprietatile de filtrare in timp, functionând la aceiasi parametri pâna când este inlocuit elementul filtrant.

Elementul de filtrare contine si rasina iodata, ce distruge bacterii, paraziti si virusi.
Elementul filtrant ar trebui inlocuit dupa filtrarea a 3500-4000 litri de apa, ceea ce inseamna filtrarea a 8-10 litri apa/zi timp de un an de zile sau la aparitia gustului de clor in apa.

Elementul de filtrare contine si schimbatori de ioni ce retine ioni ai metalelor toxice precum : plumb, aluminiu, cadmiu, cupru, arseniu etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blue Star International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blue Star International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blue Star International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.786