Direct la continutul paginii »

Eurocompozite SRLIn firma noastra s-a optat pentru doua tehnologii ce folosesc matrite deschise si anume: laminarea manuala si proiectia simultana.

Laminarea manuala consta in turnarea in matrite deschise, gelocoat-ate in prealabil, a rasinii pe straturile de fibra de sticla pina la realizarea grosimii dorite. Tehnica este solutia adecvata pentru piese cu forme complexe.

Avantajul consta in controlul foarte bun al suprafetei in scopul obtinerii parametrilor doriti.

Proiectia simultana este un procedeu ce consta in aplicarea pe matrita deschisa, gelcoat-ata in prealabil, a amestecului format din rasina si fibra de sticla. Aplicarea se realizeaza cu un pistol special.

Progresul stiintei si tehnicii au fost rezultatul firesc al cerintelor impuse de activitatile practice cu care suntem confruntati zi de zi, in conditiile in care in ultimele secole constatam cresterea continua a competitivitatii, imbunatatirea parametrilor produselor in paralel cu asigurarea unui cost de productie optim.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurocompozite SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurocompozite SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurocompozite SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.418