Direct la continutul paginii »

Marez Trade SRLMAREZ TRADE a fost infintata in 2007 din dorinta de a centraliza cantitatile de deseuri reciclabile pe care le detin reciclatorii romani.

Azi societatea noastra sorteaza, baloteaza si macina PET, LDPE (folie polietilena), carton, doze aluminiu, bidoane HDPE, ladite PP... Avand o experienta mai mare de 10 ani in domeniul reciclarii si tradingului cu reciclabile prin angajatii nostri, am format o echipa de vanzari tanara si dinamica.

Formula de calcul pe care o aplicam este simpla, ea plecand de la pretul de vanzare catre cumparatorul final al deseului, din care se scade transportul de la furnizorsi transportul catre cumparator.

Modalitatile noastra de plata sunt relativ simple, ele se bazeaza pe o regula de aur in reciclare: “Controlul calitativ al deseului reciclabil pregatit”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marez Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marez Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marez Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.650