Direct la continutul paginii »

S.u.t. Carpati SRLDatorita unei conduceri energice, orientata spre nou, SUT Carpati a rezistat situatiei economice dificile din Romania prin largirea domeniului sau de activitate: preparare betoane, extragere si sortare agregate minerale, transportul acestora cu mijloace moderne (autobascule Schmitz tractate de autotractoare Mercedes Actros). In ultimii ani, SUT Carpati s-a clasat pe primele locuri in jud. Ilfov la categoria "Servicii generale / Firme mari".

S.C. SUT Carpati S.A. s-a desprins in anul 1992 din Trustul de Constructii Carpati.
Noua firma are ca domeniu de activitate prepararea betonului si inchirierea utilajelor si a mijloacelor de transport utilizate in constructii.

SUT Carpati s-a privatizat prin legea 55/1995 in anul 1996.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.u.t. Carpati SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.u.t. Carpati SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.u.t. Carpati SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.722