Direct la continutul paginii »

Siralmi Services SRLFosa septică nu necesită intreţinere. Deci nu dezinfectanţi (mai ales cei cu clor), nu soluţii de sodă si cel mai important: nu solutii saline rezultate de la instalatia de dedurizare.
Vidanjarea se face la 12÷18 luni dar nu mai tarziu de 4 ani. După vidanjare fosa nu se spală şi nu se dezinfectează, dar trebuie umplută imediat cu apă. Semnele care indică necesitatea vidanjarii sunt unele mirosurile grele, deranjante, eventual prezenţa unor materii solide în tubul de drenaj. Este bine să consultaţi un specialist.


Fosa septică asigură lichefierea parţiala a materiilor poluante concentrate în apele uzate, de asemenea asigură reţinerea meteriilor solide si a deşeurilor plutitoare. Asigura o pretratare eficace şi o lichefiere a dejecţiilor evacuate dintr-o gospodărie ce nu poate fi legată la o reţea de canalizare, este indispensabilă fazei de epurare a apelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Siralmi Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Siralmi Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Siralmi Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.