Direct la continutul paginii »

I.n.p. Corporation SRLAFTER SALES - Este poate cel mai important segment și solid totodată dintr-un întreg aflat într-o permanentă dezvoltare și schimbare: INDUSTRIA CONSTRUCTOARE DE MAȘINI - Garant al tuturor promisiunilor din fiecare reclamă perfectă, susține și promovează prin servicii de înalt profesionalism utilizarea autovehiculelor în confort și siguranță maximă.

Pe modelul unei structuri corporative organizația își definește aspirațiile viitoare, acumulând valorile profesionale alături de un management sănătos și de viitor.

Dincolo de dorința expresă de a intra pe alte piețe, organizația și-a proiectat viitorul și ca producător urmând ca în perioada următoare investițiile propuse să fie materializate ca atare.

REPREZENTANTAREA PRODUSELOR este de acestă dată un rezultat al discuților cu toți partenerii astfel atât Categoriile de Produse / Capitolele au fost restructurate dar și grupurile de produse în FUNCȚIE DE UTILITATEA lor imediată pentru un acces mai facil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.n.p. Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I.n.p. Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.n.p. Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.062